Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Me deshiren per ti dhene klientit nje zgjidhje sa me te plote dhe shteruese, kemi zgjeruar diapazonin e sherbimeve te ofruara me formim dhe trajnime profesionale per industrine.
Sebashku me partnere kombetare dhe nderkombetare, kryejme formimin e figurave kyce ne industri si Inxhinier kantjeri, pergjegjes per sigurimin teknik, pergjegjes per cilesine si dhe te atyre me elitare si Inspektor saldimi apo Inxhinier saldimi (me diplome nderkombetare)
Prej vitesh kryejme trajnime profesionale teorike dhe praktike per saldator, montator dhe kontrollor saldimi sipas nevojave te tregut.
Gjithashtu pregatisim dhe mbeshtesim inxhiniere te rinj dhe te talentuar per tu perballur me sfidat profesionale qe ne momentin e daljes nga bankat e shkolles.

 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png