Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Prej vitit 2008, departamentit të Kontrollit të Cilësisë në Nasto Inxhiniering iu shtua laboratori i Provave Pa Shkatërrim. Laboratori eshte i afte te kryej te gjitha llojet e provave pa shkaterrim, me metodat standarde si dhe ato te avancuara. Të gjitha provat kryhen sipas standardeve ndërkombëtare prej operatorëve të kualifikuar dhe të certifikuar. Kontrolli i cilësisë së saldimeve, derdhjeve, farkëtimeve, petëzimeve si dhe proceseve të tjera metalurgjike është qëllimi kryesor i këtyre provave.
Nasto Inxhiniering zoteron te gjitha certifikatat dhe licencat kombetare dhe nderkombetare per te operuar me secilen prej metodave te Provave pa Shkaterrim.

Metodat me të cilat kryhen provat:

 • Metoda Radiografike (RT) dhe Gammagrafike (γRT)
 • Metoda me Ultratinguj (UT) dhe metodat e avancuara PA & ToFD.
 • Metoda e Lëngjeve Depërtuese (PT)
 • Metoda e Grimcave Magnetike (MT)
 • Metoda Vizuale (VT)
 • Metoda me Rrjedhje (LT)
 • Termografia (TT)
 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png