Pyetje? Na telefononi: +355672085821

Rruga "Gjergj Arjaniti" Nd144, 9401, Vlorë, Shqipëri

Nasto Inxhiniering sh.p.k. kryen supervizion dhe kolaudim te te gjithe llojeve te veprave energjetike, mekanike dhe industriale. Kjo fale eksperiences shume te gjere te inxhiniereve tane te licencuar.
Ne fokus te kesaj veprimtarie jane enet ne presion si dhe linjat teknologjike, per shkak te rendesise dhe kujdesit te vecante qe duhet treguar.

 • 1200px-BHGE_Logo.png
 • Air_BP_Albania.png
 • Bankers.jpg
 • epe.jpg
 • GFI.png
 • GRUPPORF.jpg
 • Inspecta.png
 • la_petrolifera_italo_albanese.jpg
 • logonardoni.gif
 • logo_web_nasto.jpg
 • Paresa-Italy-300x200.jpg
 • SCI-logo2.jpg
 • Simmons_Edeco.jpg
 • siui.jpg
 • System-Gas.png